Website Honinghuis De Smit

14 mei 2016 – Vanaf vandaag is onze website in de lucht. Op deze site bieden we onze klanten en iedereen die verder nieuwsgierig is informatie over onze honing. Elk potje honing heeft een verplichte productiecode. Die kun je opzoeken onder de link collectie en dan lezen en zien waar de honing vandaan komt, hoeveel potjes er van waren en of die nog leverbaar is. Als je honng wilt kopen, moet je  bij een van de leveranciers zijn. Honinghuis De Smit verkoopt niet via deze website of een winkel rechtstreeks zelf aan particulieren.

Op onze site vind je ook recepten waarin honing een belangrijk ingrediënt is. De recepten gaan we regelmatig aanvullen, dus houd de site in de gaten.

Als we nieuwe honing hebben, plaatsen we een bericht en kun je in de collectie meer informatie vinden.